AMALIYOTCHI PSIXOLOGNING KASB ETIKASI - Akbaraliyeva Asilaxon Tojiddinovna; Xolmatova Shahnoza (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: Toshkent umumta’lim maktablari muassasalaridagi amaliyotchi psixolog faoliyatini tog’ri shakllantirish ulardagi kasbiy etikani shakllantish ichki imkoniyatlardan kelib chiqqan holda bir tizimga keltirish hamda ta’lim muassasasi o’quvchilari, o’qituvchilarining faoliyati samaradorligini oshirish, shuningdek, muassasada sog’lom psixologik muhitini yaxshilash maqsadida tayyorlandi.