IJODIY QOBILYATNI RIVOJLANTIRISH - Akbaraliyeva Asilaxon Tojiddinovna; Mashkurova Madinabonu (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: Maqolaning yoritilish jarayonida Bolalarni ijodiy qobilyatini yuzaga chiqarish, tasviriy san’at haqida bilimlarini rivojlantirish,ustoz shogirt munosabatlarini tutgan o’rni haqida qisman so’z boradi, shuning bolalarni ijodiy tasavvurini kengaytirish orqali estetik extiyojini qondirishni tushuntirib berildi