SOG’LOM SHAXS HAYOTIDA PSIXOLOGIK XIZMATNING O‘RNI - Akbaraliyeva Asilaxon Tojiddinovna; Ne’matova Aziza (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: Mazkur maqolada bugungi globallashuv jarayoniga xos psixologik xizmatni tashkil etish, sog’lom shaxsning o'sishini ta'minlash muammosi masalalari yoritilgan.