OILAVIY MUNOSABATLAR PSIXOKORREKSIYASI - Suloymonova Shohsanam Abdurashid qizi; Akbaraliyeva Asilaxon Tojiddinovna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: Davlatning oilani mustahkamlash siyosati va uni asosiy tamoyillari togrisida tushuncha berish, milliy g’oya va shaxs tarbiyasida oilaning roli haqida tushuncha berish orqali talabalarni axloq-odob tarbiyasini shakllantirish, oila psixologiyasi togrisidagi tasavvurlarini kengaytirish, bo`lajak pedagog- psixologlarning kasbiy tayyorgarligini rivojlantirish. Ushbu maqolada oila to’grisidagi umumiy tassavurlar hamda yosh oiladagi er-xotin munosabatlarning psixologik xususiyatlari keltirib o’tilgan.