O’YIN TERAPIYASI HAQIDA UMUMIY MA’LUMOT - Akbaraliyeva Asilaxon Tojiddinovna; Tojiboyeva Mahdiya Toxir qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: Maktabgacha ta’lim tashkilotlarida va maktablarda o’yin terapiyasini qo’llash masalalari dolzarb masalalardan biri bo’lib, maktabgacha ta’lim tashkilotlarida va maktablarda bolaning rivojlanishi va tarbiyasida alohida rol o’ynaydi.