BOLA PSIXOLOGIYASI BO`YICHA ILMIY TARAFDAN OLIB BORILGAN TADQIQOTLAR - Akbaraliyeva Asilaxon Tojiddinovna; G’ayratjonova Gulyora (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: Bolani hayot tarsi, oilada qanday yashashi, oiladagi muhit ota ona munosabati, bola tarbiyasi, bolaning yo`shlik va o`smirlik payitidagi psixologik jarayonlar kabi doimiy ravishda ko`pchilikni qiziqtirib kelgan. Ushbu maqolada bola psixologiyasi uchun ilmiy jihatdan olib borilgan tadqiqotlar haqida ma`lumotlar berilgan.