VOYAGA YETMAGANLARGA NISBATAN TAYINLANADIGAN JINOIY JAZOLAR VA ULARNING JINOIY HUQUQIY TAVSIFI. - Nishonova Dilzoda Alisher qizi; Shukurova Gulchiroy Akmaljon qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya:. Mazkur maqolalada voyaga yetmaganlarga nisbatan tayinlanadigan jinoiy jazolar va ularning jinoiy huquqiy tavsifi haqida keng fikr yuritiladi.