FUTBOLCHILARNI JISMONIY TEXNIK VA TAKTIK TAYYORGARLIGI. - Ergashov Shoxrux Yusuf o‘g‘li (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya:O‘zbekistonda futbolni aholi o‘rtasida eng ommaviy sport turiga aylantirish, yuqori iqtidorga ega bo‘lgan yosh futbolchilarni tanlash, saralab olish va ularni professional sportchilar sifatida tayyorlash tizimini yo‘lga qo‘yish, mamlakat futbolini rivojlangan mamlakatlar bilan raqobat qila oladigan darajaga yetkazish.