THE IMPACT OF EUROPEAN CULTURE ON MODERN LITERATURE - Olimjonova To’lganoy Farhodjon qizi; Munojat Umaralaiyeva Mashrabovna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya. Maqola yozilishidan maqsad XX asr Yevropa madaniyati zamonaviy ingliz adabiyotiga qanday ta’sir o’tkazganini ko’rib chiqish, hamda muhim faktorlarni sanab o’tish. Ingliz adabiyoti deyilganda ingliz tilida yozilgan adabiyotlar nazarda tutilgan.