ZAMONAVIY NEMIS TILIDA VAQT BILAN BOG’LANGAN HODISALARNI TUGASHINI IFODALASH VOSITALARI - Sapayeva Maxliyoxon Yususpboy qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqolada zamonaviy nemis tilidagi vaqt bilan bog’langan hodisalarni tugashini ifodalaydigan lingvistik vositalar, ularning turlari, ifodalanishi va ma’no turlari kabi masalalar ko’rib chiqiladi.