UMUM TA’LIM MAKTAB ONA TILI DARSLIKLARIDAGI IBORALAR MAVZUSINING O’QITILISHIDA QO’LLANILADIGAN METODLAR - Hayitmurodova Marjona; Anvar Sobirov Quvondiqovich (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: Mazkur maqolada umum ta’lim maktablari darsliklarida kiritilgan iboralar mavzusi o’quvchilarga tushunarli bo’lishi uchun qo’llaniladigan zamonaviy pedagogik metodlar va ularning mavzu mohiyatini ochib berishidagi o’rni haqida mushohada yuritilgan.