O‘QUVCHILARNING AQLIY RIVOJLANISHIDA MATEMATIKA DARSLARINING O‘RNI - Qulto'rayev Erkin Adinayevich (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: ushbu maqolada Rеspublikamizda ta’lim sоhasida оlib bоrilayotgan islоhоtlar o‘quvchilar uchun zamоn talabiga javоb bеradigan dars jarayoni, uslubiy ko‘rsatmalar, uslubiy qo‘llanmalar yaratish, bunda o‘quvchilarning aqliy rivojlanishida matematika darslarining o‘rni yoritilgan.