ADABIYOT TA’LIMIDA YANGI PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARNI TATBIQ QILISH - Zamira Ismailova Rasuljonovna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada adabiyot taʼlimida yangi pedagogik texnologiyalarni tatbiq qilish, adabiyot taʼlimida muammoli oʻqitishning oʻquvchi shaxsini shakllantirishdagi ahamiyati, adabiyot taʼlimiga xos yangi pedagogik texnologiyalar toʻgʻrisida toʻliq bayon qilingan.