FAVQULODDA VAZIYATLAR XODIMLARINING PSIXOLOGIK TAYYORGARLIGI - Rajabova Ra’no Islom qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Ushbu maqolada favqulodda vaziyatlar xodimlarining psixologik tayyorgarligi va uning favqulodda vaziyatlar xodimlari faoliyatidagi o‘rni xususida fikr yuritikgan.