IQTIDORLI O'QUVCHILAR BILAN ISHLASH - Subhonova Ozoda Anvar qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada boshlang’ich sinflarda iqtidorli o’quvchilar bilan ishlashning turli metodlari haqida fikr boradi.