AQSHNING GEOGRAFIK O'ZIGA XOSLIKLARI , TABIIY BOYLIKLARI - Aloviddinova Sevara G'anijon qizi; Botirova Hakima (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Har bir davlat,mamlakat o'z o'zidan boyib yoki turli sohalarda rivojlanishining asosiy sababi uning geografik qulay joylashganligi va tabiiy resurslaridan unumli foydalanish hisoblanadi.Ushbu maqolamda Amerika Qo'shma Shtatlarining geografik o'ziga xosligi haqida ma'lumot berib o'taman.