TARBIYASI OG’IR O’QUVCHILAR BILAN ISHLASH - Akbaraliyeva Asilaxon Tojiddinovna; Ibroimova Shaxinabonu (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: Tarbiyasi og’ir o’quvchilar bilan ishlashda muvaffaqiyatga erishish uchun,eng avvalo, ularning oilasi, do’stlari to’g’risida ma’lumotga ega bo’lishimiz lozim. Mazkur maqolada shu masalaga to’xtalib o’tamiz