MAHALLA INSTITUTINING BOLA RIVOJLANISHIDAGI RO’LI - Raximboyeva Muazzamxon Ximmat qizi; Ibodullayeva Zebo G‘ayrat qizi; Xurramova Munisa Musurmonqul qizi; Shomurodova Sevinch To‘lqin qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada mahalla institutining bola tarbiyasidagi o’rni, mahalla sub’ektining o’ziga xos xususiyatlari va O’zbekiston hududida mahallalarning ijtimoiy hayotdagi vazifalari haqida fikr yuritilgan.