YASHIRIN IQTISODIYOTGA QARSHI KURASH - Uralova Shaydo Baxtiyor qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: ushbu ilmiy maqolada bugungi kunda dolzarb muammo hisoblangan yashirin iqtisodiyot o'zi nimaligi, kelib chiqish sabablari, jamiyatga ta'siri va bartaraf etish yo'llari bilan yoritilgan.