BOSHLANG’ICH SINF O’QUVCHILARNING NUTQINI INGLIZ TILIDA RIVOJLANTIRISH - Rahimova Mexrangiz (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada boshlang’ich sinf o’quvchilarining ingliz tilidagi ko’nikmalarini rivojlantirishda nutqning o’rni va ahamiyati va ingliz tili darslarini integratsiyalashning eng samarali metodikasi va uslublari haqida malumotlar bayon etilgan.