INSONLARDAGI NUTQ KAMCHILIKLARI; TOʻGʻRI TALAFFUZ QILISH - Boranbaev Miyrbek Maratovich (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: Maqolada nutqdagi nuqsonlarning inson hayotiga boʻlgan taʼsiri. Uning samarali usul va vositalari tahlil qilingan.