NOBANK KREDIT TASHKILOTLARI - Muhammadkarim Ismoilov; Siddiqjanov Samandar; Mirzakamolova Halima (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: Nobank kredit tashkilotlari moliya tizimida muhim o‘rin tutadi, bank sektoridan tashqari kredit va boshqa moliyaviy xizmatlar ko‘rsatadi, ularning faoliyati davlat tomonidan tartibga solinadi. Ular bilan ishlashning o‘ziga xos afzalliklari va kamchiliklari mavjud.