ABU RAYHON BERUNIY VA UNING ILMIY MEROSI - Abdumalikova Sevinch Sa’dulla qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada buyuk olim va mutaffakir Abu Rayhon Beruniynining bir qancha fanlar negizida yangilik hamda ixtirolar qilganligi haqida tahlil qilingan. Shuningdek hayoti va yozgan asarlari to‘g‘risida ma’lumotlar berilgan