BUYUK BRITANIYANING MADANIYATIDA URF ODATLARI VA AN’ANALARI - Abdug’afforova Sevinch Abdumalikovna; Botirova Hakima (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: Biz ishonch bilan aytishimiz mumkinki, inglizlar, boshqa millatdek, xuddi o’zlarining urf-odatlariga qat’iy rioya qiladilar. Axir ular o’zlarining kimligini himoya qilishlari, o’ziga xosligini ta’kidlashlari va ularning ildizlariga hurmat ko’rsatishlariga imkon beradi. Biz Buyuk Britaniyaning asosiy an’analarini tasvirlashga harakat qilamiz.