NOGIRONLIGI BO’LGAN SHAXSLARNING IJTIMOIY HUQUQLARI - Hasanova SHaxinabonu Alisher qizi; Ibragimov Jahongir Toshniyozovich (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada nogironligi bo’lgan shaxslar ,ularning ijtimoiy huquqlari, va bu huquqlaridan qanday faydalana olishlari nogironlik turlari davlatimizda nogironlarga qaratilgan e’tibor va imkoniyatlar fikrlar haqida.