PARAZITLARGA QARSHI KURASHISH CHORA-TADBIRLARI - Xo‘jaxonov Shoxruzxon Idirisxo‘ja o‘g‘li; Xo‘jaxonova Moxinur Farxodjon qizi; Davlatov Ravshan Berdievich (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqolada qishloq xo‘jaligi hayvonlarisa ko‘plab uchrab turadigan parazitar kasalliklarning oldini olish chora tadbirlarining samarali usullari to‘g‘risida ma’lumotlar keltirib o‘tilgan.