GELMINTOZLARGA TASHXIS QO‘YISH USULLARI - Xo‘jaxonov Shoxruzxon Idrisxo‘ja o‘g‘li; Xo‘jaxonova Moxinur Farxodjon qizi; Davlatov Ravshan Berdiyevich (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqolada gelmintozlarga tirik va nobud bo‘lgan hayvonlarda tashxis qo‘yish ularni aniqlashning bir qator usullari to‘g‘risida ma’lumotlar keltirib o‘tilgan.