JAMOAT HAVFSIZLIGINI TA’MINLASHGA JALB ETILADIGAN QUROLLI KUCHLARNI QO‘LLASHNING SAMARALI USUL VA SHAKLLARI - HORIJIY TAJRIBA ASOSIDA - B.N. Azamov, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Ushbu maqolada jamoat havfsizligini ta’minlash va jamoat tartibni saqlash hamda fuqarolarni havfsizligini ta’minlash bo‘yicha horijiy davlatlarning Qurolli Kuchlarini qo‘llash usullari va shakllari atroflicha ko‘rib chiqilib ma’zmun- mohiyati va o‘ziga hos hususiyatlari ochib berilgan.