SIYOSAT NAZARIYASI VA METADOLOGIYASI HAQIDA - Ilxomov Nasimjon (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: Siyosatshunoslik haqida va uning bir qismi bo‘lgan siyosat nazariyasi rivojlanishi va qonuniyatlari toifalari bo‘yicha ma’lumotlar keltirilgan.