JANUBIY FARG’ONA XUDUDIDA REZAVOR MEVALAR ZARARKUNANDALARINING AGROSENOZDAGI TABIIY KUSHANDALARI - Yoqubov Abutolib (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Farg’ona hududidagi rezavor mevalarning zararkurada shiralari haqida ma’lumot keltirilgan. Ushbu zarakuradalarning miqdoriy ko‘rsatkichlari, zarakurandalik xususiyatlar,klassifikatsiyasi haiqda qisqacha bayon etilgan.