REZAVOR MEVALARNING ZARARKUNANDALARI, TUR TARKIBI, MORFOLOGIYASI, VA OZUQA SPEKTRI - Yoqubov Abutolib (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Farg‘ona hududidagi Rezavor mevalarning zararkurandalari haqida ma’lumot keltirilgan. Ushbu zarakuradalarning miqdoriy ko‘rsatkichlari, zarakurandalik xususiyatlar haqiqda qisqacha bayon etilgan.