RAQAMLI BANKLARDA SUN’IY INTELLEKTNI QO’LLASH - Rajapboyeva Nilufar Qahramon qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: Raqamli banklarda sun’iy intellektni qo’llash – bugungi kunda odatiy bo’lgan barcha bank xizmatlarni onlayn tarzda amalga oshiradigan bizga 24/7 rejimida bemalol xizmat qiladigan raqamli banklarda sun’iy intellektni qo’llash va natijada qanday afzalliklarga erishamiz va qanday kamchiliklar kelib chiqadi shular haqida fikr yuritamiz. Ushbu maqolada Anorbank AJ faoliyati misolida ta’rif berib o’tamiz. Shuningdek, mamlakatimizda faoliyat olib borayotgan banklarda bank xizmatlarining qay darajada xizmat ko’rsatayotgani haqida xulosalar shakllantirilgan.