BANKLARNI RAQAMLI TRANSFORMATSIYA QILISH ZARURATI - Xudoyqulova Diyora Muzaffarovna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya. O‘zbekiston Respublikasida bank tizimi ohirgi yillarda ancha rivojlandi va bu borada yetarlicha transformatsiya jarayonlari bo’lib o‘tdi. Umuman olganda, raqamli transformatsiya banklar uchun mijozlar talablarini qondirish, raqobatbardoshlikni saqlab qolish, operatsion samaradorlikni oshirish va tez rivojlanayotgan raqamli lanshaftda innovatsiyalarni rijovlantirish uchun juda muhimdir.