ECHKI JUNTOLALI MATOLARDAN KIYIM TAYORLASH TEXNOLOGIYASI - Begmurodov Asomoddin (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqolada tо‘qimachilik sanoatida yuz berayotgan muhim о‘zgarishlar, tadqiqotlar,innovatsion g‘oyalarning joriy etilishi hamda ilmiy yangiliklarni sohada qо‘llanilishi tо‘g‘risida sо‘z boradi.