O’SMIRLIKDA UCHRAYDIGAN STRESS HOLATLARINI KORREKSIYA QILISH - Saparbayeva Mohira Bektemirovna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqola o’smirlik davrida uchraydigan stress holatlarining kelib chiqish sabablari va ularni bartaraf qilishda musiqiy terapiyaning ahamiyati haqida.