O’SMIRLIK VA O’SPIRINLIK DAVRINING O’ZIGA XOS TAMONLARI - G’ofurova Onaxon Qurbonboyevna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Anotatsiya: Ushbu maqolada yosh davrlarining o’smorlik va o’spirinlik davriga oid muhum ma’lumotlar keltirilgan.