FOTELEKTRIK STANSIYALAR UCHUN DAVLAT TOMONIDAN BERILAYOTGAN SUBSIDIYA VA KO’MAKLAR - SH.O.Bebitov; F.F.Sodiqov; M.A.Malikov (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada davlat tomonida fotoelektrik stansiyalarni (FES) o’rnatgan jismoniy va yuridik shaxslarga ajratilgan subsidiya va ko’maklar, hamda chet ellik investorlar uchun berilgan imkoniyatlar xaqida yozilgan.