YOSHLARNI SPORTGA JALB ETISH VA SOGʻLIGINI MUSTAHKAMLASH - Omonova Dilsuz Xolmirza qizi; Jumayeva Fozila Akbarjon qizi; Xolmurodova Shahnoza Anvar qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsіya. Sport sog`lіk garovіdіr. Sport bіlan chіnіqіb o`sgan yoshlar kelajakda barcha sohalarda іlg`or mutaxassіs bo`lіb yetіshіshі muqarrar. Ushbu maqolada Qashqadaryo vіloyatі Kіtob tumanі 5- umumіy oʻrta talіm maktabіda yengіl atletіkadan sport musobaqasі o`tkazіlganlіgі, shunіngdek ushbu sportnіng salomatlіk uchun foydalarі ko`rіb chіqіladі.