TESKORLIK HARAKAT SIFAT VA UNING QOBILIYATLARINI TARBIYALASH - Xudoyshukurova Sevinch Xudoyshukur qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: Maqolada sportchilarning tezkorlik harakat sifati va unga oid qobilyatlarini tana a’zolarini shu qisimdagi mushaklarning kuchi, tez qisqarib, tez bo’shashishi ham tezkorlik namoyon qilish orqali tarbiyalash yoritib beriladi.