YOSH SPORTCHILARNING CHIDAMLILIGINI OSHIRISH ULARNI NAZORAT QILISH VA BAHOLASH - Hamrayeva Zilola Ilhom qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: Har bir sport turida chidamlilik jihati katta ahamiyat kasb etadi, hamda ushbu jismoniy sifatni rivojlantirishga alohida e’tibor qaratish lozimligini taqozo etadi.Maqolada yosh sportchilarning chidamlilik sifatini oshirish,ularni nazorat qilish va baholash haqida so’z boradi.