AGROTECHNOLOGY OF CULTIVATION OF MELILOTUS OFFICINALIS IN SOIL-CLIMATIC CONDITIONS OF KHOREZM REGION - Radjabova Zulayxo Baxromovna; Abdikadirova Shaxzoda Shokirjon qizi; Xudayberganov Norbek Atabaevich (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: ushbu maqolada Melilotus officinalis ning biologiyasi, tarqalishi, kimyoviy tarkibi, ishlatilishi va Xorazm viloyatining sho‘rlangan tuproq- iqlim sharoitlarida etishtirish agrotexnologiyasi haqidagi ma'lumotlar keltirilgan.