YO’TALNI UY SHAROITIDA DAVOLASH — QURUQ VA NAM YO’TALGA QARSHI XALQ TABOBATI VOSITALARI - Yusupova Sevara O'ktamjonovna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Yo’tal bilan har bir inson yaxshi tanish — bu sindrom o’tkir respirator virusli infektsiya yoki umumiy shamollashning birinchi alomatidir. Terapevtik kurs aynan yo’talni davolash bilan boshlanadi, chunki uning xurujlari normal hayotga ko’plab qiyinchilik va noqulayliklar olib kiradi. Quyida yo’talni uy sharoitida davolash usullari haqiga gap boradi.