ISSIQXONADA POMIDOR YETISHTIRISH TEXNOLOGIYASI - Erejepova Gùlbahar; Ģaybullaev Davranbek; Allambergenova Nilufar (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: ushbu maqolada issiqxonalarda pomidor yetishtirish va uning qonun-qoidalari o’ziga xos usullari, bosqichlari xususidagi fikrlar yoritilgan.