CHO‘LPON – ESTETIK G‘OYALAR MUTAFAKKIRI - Mirzahodjayeva Halima Rustamovna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Cho’lponning publisistik mahorati yoritilgan. Cho’lponmaqolalaridagi jamiyat va o’zbek ayoli taqdiri masalasiga alohida e’tibor qaratilgan. Ayollarning ham ilm o’rganishga, jamiyatda teng huquqli bo’lishga ega ekanligi ta’kidlangan.