O‘ZBEK OPERA SAN’ATINING RIVOJLANISH TARIXI - Qudratullayeva Ehtiromxon; Rafiqjon Ahmedov (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada O‘zbek opera san’atining uzoq o‘tmishi, tarixi va rivojlanishi haqida gap boradi.