ТАШКИЛОТЛАРДА IT-ТЕХНОЛОГИЯЛАРДАН ФОЙДАЛАНИШ АҲАМИЯТИ - Хайруллаев Сиёвуш Илҳом ўғли; Абдувалиев Абдуазим Абдуқодир ўғли (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Аннотация: Мақола бугунга келиб кундан-кунга ривожланиб бораётган рақамли ва IT-технологиялар ҳамда ташкилотлар фаолиятида улардан фойдаланиш тўғрисида бўлиб, ташкилотларда фаолиятни автоматлаштиришни ривожланишида тутган ўрни ҳақида сўз боради. Мақолада ташкилотларда IT-технологияларни қўллашнинг моҳияти, ривожлантириш истиқболлари ва жорий этишдан кўтилаётган натижалар, шунингдек мазкур масалаларда келтирилган аниқ мисоллар тўғрисида сўз боради.