BUYUK ISTE'DOD VA O'TKIR QALAM SOHIBI – ALISHER NAVOIY - Sh.O. Ostonova (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada buyuk o‘zbek shoiri va mutafakkiri, o‘zbek adabiy tilining asoschisi Alisher Navoiy tarjimayi holi, u yozgan o‘lmas asarlari, ulardan ba’zilarining mazmun-mohiyati, badiiy jozibasi haqida atroficha fikr yuritiladi.