INGLIZ TILI SINTAKSISINING ASOSIY XUSUSIYATLARI - M.T.G’apporova; Qulmurodova Gulina (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: ushbu maqolada muayyan tillar juftligining nutq uslubi va o’xshashlik va farqlarni hisobga olish rus va ingliz tillarida so’zlashuv nutqi sintaksisning eng yorqin xarakterli xususiyatlarini tizimlashtirishga harakat qiladi