XORIJIY TIL DARSLARINI TASHKIL ETISHDA ZAMONAVIY YONDASHUV - M.T. Gapparova; Y.Sh.Shahobiddinova (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada xorijiy tillarni o'qitishda zamonaviy va samarali metodlarning turlari hamda ularning tutgan o'rni va ahamiyati haqidada fikr yuritiladi. Shuningdik, zamonaviy metodlar orqali yangi tillarni til o'rganuvchilarning yaxshi o`zlashtirishida, o`sha tilda bemalol so`zlay olishida yordam bera olishi haqida ham ba'zi ma`lumotlar keltirib o`tiladi.