BOLALARGA INGILIZ TILINI O’RGATISHDA METODIK USULLAR VA ULARNING AHAMIYATI - M.T.Gapparova; O.R.Odilova (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada bolalarga chet tilini o’rgatishning ahamiyati, maktabgacha ta’limda ingiliz tili o’rganuvchi bolalar uchun metodik usullardan foydalanish to’g’risida fikr yuritiladi.